Navigation

    Valet Chantek Custom Makeover

Serlahkan kecantikan anda dengan makeover penuh muka 45 minit dengan salah satu daripada Penasihat Kecantikan kami. Percuma dengan pembelian minimum RM200**.


PERSONAL ONE-ON-ONE

Percuma dengan pembelian minimum RM500* keatas

Terima perundingan penjagaan kulit PERCUMA dan membaca Penghidratan Kulit, serta penjagaan kulit hanya untuk anda. Penasihat Kecantikan kami membantu anda mengenal pasti jenis kulit dan menavigasi pilihan penjagaan kulit untuk memenuhi keperluan unik anda.


    Valet Chantek Facials

Memupuk kulit anda dengan topeng dan pelembap. Atau mendedahkan kulit berseri dengan rawatan kulit anti-penuaan.**


UMUR DAN PENENTANGAN PENJAGAAN KULIT

  -  Lihatlah lebih cerah, lebih muda, dan lebih jelas. Mendedahkan penampilan yang lebih muda dengan bantuan dari empat bahan yang mesti dimiliki. Ketahui cara untuk menyesuaikan keperluan produk anda secara khusus berdasarkan matlamat dan jenis kulit anda.


MEMBENTUK KEREMAJAAN

  -  Letakkan wajah anda yang terbaik ke hadapan. Belajarlah untuk memilih dan memakai solek dan penjagaan kulit untuk rupa setiap hari. Cari produk terbaik untuk anda dengan nasihat peribadi, kemudian pilih teknik aplikasi dalaman dari penasihat kecantikan kami.


BERTINDAK SEMULAJADI

  -  Meningkatkan kecantikan anda dengan tips dan teknik untuk mencipta wajah yang segar dan mudah dengan solek halus dalam warna lembut dan neutral.


SEBATAN PALSU

  -  Menguasai seni menggunakan sebatan palsu. Ketahui semua langkah pembukaan mata daripada menyiapkan mata untuk menyamarkan lash band dengan liner dan maskara.


CONTOUR & HIGHLIGHT

  -  Belajar tip pakar untuk memahat, menyempurnakan, dan melangsingkan badan. Plus, cari alat terbaik untuk menyerlahkan, bayangan, dan menggabungkan, membawa ciri terbaik anda dengan definisi yang kelihatan semula jadi.


BIBIR MENAWAN

  -  Puaskan diri dengan warna bibir yang sempurna. Pakar-pakar kami akan mengajar anda bagaimana untuk mencari dan menggunakan warna merah, merah jambu, karang, telanjang, atau beri yang terbaik untuk nada kulit anda.


MEMBENTUK DAHI

  -  Tentukan panjang dahi, ketebalan, dan bentuk dering yang sesuai untuk menggilap dengan serta-merta dan bingkai muka anda.


ASAS SEMPURNA DENGAN WARNA IQ

  -  Cari perlawanan asas terbaik anda dengan Warna IQ, kemudian ketahui petua aplikasi untuk membuat persiapan, perdana, dan menyempurnakan kulit anda. Kenal pasti format dan formula terbaik anda, dan selesaikan dengan serbuk yang bersesuaian.


SMOKEY EYE

  Pelapik lapisan dan bayang-bayang untuk rupa yang membara yang anda boleh ambil dari siang ke malam. Pelajari teknik solek yang mudah dan berkesan dan temukan pendekatan mata berasap yang terbaik untuk anda

 • Mar 19, 2018
 • Comments: 0