NYSA BEAUTY BULU MATA MAGNET

Brand: NYSA BEAUTY
Product Code: NYB001
Availability: 58
MYR50.00
   0 reviews  |  Write a review

DESCRIPTION

1-Susah ke nak pakai Magnetic Lashes?
Untuk first timer,mungkin agak kekok nak lekatkan magnet dekat bulu mata tapi lama-lama senang sahaja.
Jangan lupa tengok video tutorial di i.g Valet Chantek. Boleh dipakai bila-bila masa sahaja.

2- Tak tercabut ke kalau pakai?
Nak adjust, tolakkan je ke sebelah dalam agar tak meleret jatuh. So far magnet tu memang kuat dan takkan
jatuh ditiup angin.


3- Tahan berapa lama pakai?

 Boleh guna selagi tidak rosak, dan magnet masih dalam keadaan baik, dan dijaga rapi. waktu wuduk, solat,
mandi,cuci muka, tidur boleh tanggalkan dan masukkan dalam bekas balik.

4- Nak effect manis tapi tanak nampak over bila pakai bulu mata palsu
Boleh pakai yang natural magnetic lashes hanya kepitkan di penjuru bulu mata, memang nampak
winged effect yang semanis.

5- Macam mana nak tahu atas,bawah,kiri dan kanan

Set magnetic lashes memang ada 4 bebulus - memang perlu dicantumkan 2 untuk satu bulu mata.
Bentuk bulu mata yang lentik dan panjang selalunya diletakkan di sebelah penjuru/hujung sekali.
Tapi kalau nak cipta fashiunnnnn baru, yang efek bulu mata panjang di tengah pun boleh.

6-Cara Pakai 1
Bagi mereka yang bulu mata pendek, memang payah untuk dipakai. Jadi di sini kami cadangkan pakaikan dahulu
mascara dimata dan biarkan mascara kering terlebih dahulu agar senang untuk meletakkan bulu
mata magnet di mata. Bagi mereka yang bulu mata panjang boleh terus dipakai sahaja. Selepas pakai
bulu mata magnet jangan apply mascara lagi kerana ia akan merosakkan bulu mata magnet.
                                                    .
7-Cara pakai : 2
Pakaikan maskara terlebih dahulu supaya lapisan pertama eyelash mudah melekat.
Pakai bulu mata bahagian atas dahulu kemudian lekatkan bahagian kedua lapisan dibawahnya.
(Bulu mata original anda akan berada diantara bulu mata magnet)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good